БИЗНЕС

ГУРМЕ

ГОРИ

 

Връзка с нас

Ето какво се случва на изложението Зона здраве в Бургас /снимки/

Кръводарителска акция, изследвания, прегледи, консултации с лекари, психолози, природна и алтернативна медицина, био козметика, над 100 атрактивни награди и много забавления за деца и възрастни. Това предлага на бургазлии третото издание на изложение "Зона Здраве”. Входът за посетители е свободен.

Анонимно изследване за хепатит С провежда Национална пациентска организация съвместно с Лаборатория ЛИНА. Ще има също: безплатно измерване на кръвна захар, определяне на риска от развитие на диабет, съвети за контрол на диабета, консултации с ендокринолог, тест за разширени вени.

Община Бургас провежда консултации с медицински специалисти от общински лечебни заведения. Сред тях е КОЦ-Бургас, който ще провежда ехографски изследвания за ранна диагностика на онкологични заболявания. 

Най-големите бургаски лечебни заведения се включват в събитието с консултации от свои специалисти по график - сред които кардиолози, уролог, нефролог, неонатолог, гинеколог, ендокринолог, физиотерапевт и др. 

УМБАЛ Бургас организира кръводарителска акция в първия ден на изложението - 21 април. Спортни школи и клубове, субсидирани от Община Бургас, промотират активния начин на живот за добро здраве.

За поредна година акцент е поставен върху очното здраве и ранното откриване на зрителни аномалии с прецизна техника. Ще можете да измерите диоптъра си, да си направите преглед за катаракта, макулна дегенерация, глаукома. Ще има зона за природна козметика и грим.

В "Зона Здраве" 2018  участват рекорден брой изложители - повече от 50. Тази година ще има и благотворителна акция-базар  от Движение на българските майки - Бургас. Средствата от базара ще бъдат в помощ на Дома за медико-социални грижи "Вяра, Надежда, Любов".

 

Текст и снимки: meduzata.com

Добавете коментар


Защитен код
Обнови