БИЗНЕС

ГУРМЕ

ГОРИ

 

Връзка с нас

Раздават кондоми за Св.Валентин

Тази година РЗИ-Бургас и партньори: общини, НПО (Неправителствени организации): „Обединен ромски съюз”,

“Доза обич”, КАРИТАС организират единна кампания за отбелязване Световния ден на влюбените, който ще включва следните мероприятия:

13.02.2015г. 10:30-13:30ч.

Доброволно и анонимно консултиране и изследване на ХИВ/СПИН с бързи тестове в мобилните медицински кабинети, разположени на възлови места в град Бургас: на площада пред търговски център „Триа“, пред БСУ-гр.Бургас и на Часовника до Община Бургас. Екипите в мобилните кабинети са представители на : РЗИ-Бургас,Сдружение „Доза обич“,Фондация „Областен ромски съюз“ и Сдружение „Каритас“.

Провеждане и на блиц-анкета за нивото на знания по темата ХИВ/СПИН.

Екипи от доброволци на Общински младежки клуб „J. J. Cool A”, Община Бургас, БМЧК, Сдружение „Равновесие“, Фондация „Областен ромски съюз“, Сдружение „Доза обич“, Сдружение „Каритас“ ще раздават здравно-информационни материали, предпазни средства (кондоми) и ще мотивират гражданите и гостите на града да проверят актуалния си ХИВ статус.

Изработване на кутия с пожелания за Деня на влюбените и раздаване на влюбени двойки и млади хора, от доброволци на Общински младежки клуб „J. J. Cool A”, Община Бургас.

На 14.02.2015г. от 16:00 часа

Екипи от доброволци на Общински младежки клуб „J. J. Cool A”, Община Бургас ще раздават здравно-информационни материали и предпазни средства (кондоми) на Младежко парти в МКЦ, организирано от МКБППМН и Сдружение „Вселена“.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови