БИЗНЕС

ГУРМЕ

ГОРИ

 

Връзка с нас

„Софиямед” купи МБАЛ „Черноморска” в Меден рудник

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Осигурява хирурзи от световен мащаб

 

София Мед са новите собственици на болницата в бургаския комплекс „ Меден рудник”, научи burgasdream. Сделката с д-р Пенков ще бъде окончателно финализирана през м.март, а от април месец новите собственици започват истинска реформа в болничното заведение, на което жителите на най- големия бургаски комплекс разчитат.

Според запознати бившият собственик е получил лиценз по втория начин, като реално не е обезпечил необходимите медицински кадри, а през годините се оказа, че липсват лекари за много от специалностите. Новите собственици от Университетска многопрофилна болница за активно лечение „ Софиямед” са амбицирани да осигурят необходимите специалисти, като силата им ще бъде привличането на висококвалитетни хирурзи в няколко медицински области. През последните години София Мед  получи признание сред многобройните си пациенти най- вече с отличните си хирурзи. За успокоение на жителите на бургаския комплекс и на многобройните пациенти на МБАЛ” Черноморска” от близките населени места, ще бъдат осигурени и ортопеди.

Новите собственици наследяват и доста сериозни задължения, неизплатени заплати на медицинския персонал, както и към доставчици.

Бившият вече собственик на болницата в „ Меден рудник” пък имал планове да купи или да построи нова болница по морето.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови