БИЗНЕС

ГУРМЕ

ГОРИ

 

Връзка с нас

Наградиха най-добрата медицинска сестра в Бургаска област

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Гюлсюм Османова е новият носител на статуетката „Света София“. Наградата се присъжда ежегодно на най-добрата медицинска сестра на годината в Бургаска област.

Тя е избрана единодушно от четиричленна комисия: представител на МЦ ”Света София”, председател на БАПЗГ РК – Бургас, представител на БЧК, представител на Съвета на главните медицински сестри за регион Бургас, към БАПЗГ.

Номинациите са се превърнали в традиция и вече шеста година бургаски специалисти от всички здравни заведения имат възможността да спечелят. За да получи признанието за "Най-добър специалист по здравни грижи", всеки кандидат трябва да отговаря на определени критерии: доказан професионализъм; степен на удовлетвореност на пациентите от осъществените здравни грижи; умения за работа в екип; професионално развитие – повишаване на образователно и квалификационно ниво, както и активно участие в организационния живот на съсловната организация;

Статуетката ”Света София” се връчва на 17 септември. – денят, в който се почита мъдростта, любовта, загрижеността и надеждата.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови