БИЗНЕС

ГУРМЕ

ГОРИ

 

Връзка с нас

МБАЛ "Дева Мария" привлича млади специалисти

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Болница „Дева Мария“ отчете добри резултати за петте години от своето създаване. Модерната болница даде публичен отчет за свършената работа през годините и представи различните отделения и техните ръководители .

 

„Основен повод за радост е факта, че бургазлийки вече раждат в града си, а не във Сливен и Варна, както по-рано предпочитаха. Имаме приблизително 6000 раждания в отделението, това е показател за добрата работата.“, каза д-р Хубчев, началник Родилно отделение.

Освен с модерна апаратура и добър екип от болницата се похвалиха и с това, че вече са обучителен център. Студенти от университета проф. д-р „Асен Златаров“ и не само имат възможността да се обучават сред специалисти от Бургас и страната. Много от тях могат да  остават в болницата и след своята специализация.  

„Младите хора бягат от медицината в България. Има липса на интерес към хирургията, съдова хирургия и всички тежки специалности. Надявам се това да се промени с времето и болници като нашата да бъдат повод младите да остават тук.“, каза Проф. Борислав Владимиров, ръководител на Ортопедично отделение.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови