БИЗНЕС

ГУРМЕ

ГОРИ

 

Връзка с нас

КЗЛД организира обучение за длъжностните лица по защита на данните в Бургас

Комисията за защита на личните данни съвместно с органите по защита на данните на Италия, Испания, Полша и Хърватия изпълнява проект със заглавие T4DATA: Training Data Protection Authorities and Data Protection Officers по програма „Права, равенство и гражданство” на Европейския съюз.

Като част от дейностите по проекта е планирано организацията и провеждането на специализирано обучение за длъжностните лица по защита на данните в публичния сектор.

В хода на всяко обучение КЗЛД ще представи практическото приложение и тълкуване на Общия регламент относно защитата на данните, както и казуси от практиката на Комисията.

График за провеждане на събитията:

30 май 2019 г. – гр. Бургас

31 май 2019 г. – гр. София

3 юни 2019 г.   – гр. Пловдив

7 юни 2019 г.   – гр. Велико Търново

С оглед на по-добра организация и координация на планираните мероприятия, участието в тях ще се осъществи след предварителна „Регистрация”, която се състои в изпращане на имейл на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., съдържащ имената на участниците, тяхната организация, телефон за връзка.

Участието в тези обучения е безплатно за представителите на целевата група обучаеми.

Предвид големия интерес се предвижда ограничение до четирима представители на администратор на лични данни.

За повече информация: +359 2 915 35 34, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

Снимка: meduzata.com

Добавете коментар


Защитен код
Обнови