БИЗНЕС

ГУРМЕ

ГОРИ

 

Връзка с нас

Световни спецове по киберсигурност се събраха в София Тех Парк

– първото в България събитие от подобен ранг, организирано от Комисията за защита на личните данни, съвместно с Международен правен център – ILAC.

Международната конференция се провежда днес, 11 октомври в Иновационният форум „Джон Атанасов”, София Тех Парк

На събитието присъстват експерти в сферата на защитата на личните данни и дигиталните въпроси от България, Америка, Сингапур и редица други държави. 

Представители на бизнеса и на частния сектор, обменят мисли и идеи по редица въпроси, пред които се изправяме всеки ден, работейки в един все по-виртуален свят.

Сред лекторите на „Кибер политики” са:

- Венцислав Караджов, Председател на Комисията за защита на личните данни и заместник-председател на Европейски комитет за защита на личните данни (EDPB);

- доц. Го Ланкс / Lanx Goh, Член на сингапурската комисия за защита на личните данни, CIPM, CIPP/A/E/US, FIP;

- Красимир Симонски, Заместник-председател на Държавна агенция „Електронно управление”;

- адв. Гинка Христова, Председател на Международен Правен Център - ILAC, специалист по дигитално право, външен преподавател за Copyrightx към университет Харвард;

- Слави Танкеин, Експерт по информационна сигурност, юрист, длъжностно лице по защита на личните данни, управител на DPA.BG, председател на Синдиката на длъжностните лица по защита на личните данни.

- Орен Елимелех, експерт и съветник, специалист по киберсигурност и защита на личните данни, CISO, CISM, CRISC, CISSP, CISA, CEH, CFR, понастоящем експерт по киберсигурност към Израелското правителство.

- Иън Еванс, Управител на One Trust за Европа, Близкия изток и Африка.

- Силван Омнес, Бивш Изпълнителен директор на Междубанкова Система за Разплащане във Франция (GSIT), „in house” консултант за Infinite8 , почетен председател на фондация Моебиус.

Текст и снимка: meduzata.com