Орешарски бил посланик на дявола

Пламен Орешарски бил "много силен дух, но в живота не го използва докрай. Има скрити способности, които трябва да даде на народа. Да работи повече. "Той е посланик на Дявола. Владее черна сила".

 

Ученичката на психотерапевта Анатолий Кашпировски - Олга Ускова, направи разчет на извънземния код на политическите лидери. В предаването "На светло" тя извади на бял свят информацията, с което разполага, за преражданията на властвалите в България.

Бойко Борисов бил генерал във всичките си прераждания. Той обаче бил пренапрегнат и трябвало незабавно да замине в Тибет, защото там му било последното прераждане. Станишев пък имал връзка с водещата Люба Кулезич, защото се прераждал в Монголия. Той бил воин на Чингис хан. "Бих предложила Люба и Станишев да работят заедно", заяви Ускова.

Лютви Местан бил балансиран чист дух с прераждане в Индия. Затова негови пазители били слоновете. Волен Сидеров бил млад дух - 7-и - 8-и клас в духовен профил, който карал пубертета. В него бил маркиран древният код на българина.

Пламен Орешарски бил "много силен дух, но в живота не го използва докрай. Има скрити способности, които трябва да даде на народа. Да работи повече. Той е посланик на Дявола. Владее черна сила".

Ненавижданият от Кулезич лидер на ББЦ - Николай Бареков, бил рептил от планетата Нибиру. "Има много древен тракийски дух - тракиец воин. Много млад е умрял при последното прераждане. Той е мъдър и знае накъде е тръгнал, но все едно му диктуват в ушите какво да се случва с него", заяви Олга Ускова.

Тя посъветва Георги Първанов да загърби политиката и да се развива като преподавател в университета. "Черни ръце показват, че може да пострада сърдечно", предупреди ученичката на Кашпировски.

Най-скандална бе информацията за Меглена Кунева. В предишното си прераждане водачката на реформаторската евролиста била в турски харем - наложница, която ходила с фередже. Била много мълчалива и животът й е бил труден. "Заложено й е да има дар слово. Избрала е в сегашния си живот да говори много. Трябва да води телевизионно предаване. Ще се получи по-силно, отколкото да продължи с политиката", категорична бе Ускова.

Тя потвърди, че в предишния си живот Росен Плевнелиев е бил ирландска пастирка и похвали Ахмед Доган, наричайки го властелин на времето с възможности да помогне на България. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови