БИЗНЕС

ГУРМЕ

ГОРИ

 

Връзка с нас

Пчеларска ферма Странджа представя уникален мед на Дионисиеви дни в Царево

Третото изложение ще се проведе в центъра на морския град, на главната улица „Хан Аспарух“ от 16 до 18 август.

Пчеларска ферма Странджа е семейна ферма основана 2009 г. от Ралица Кунева и Димитър Станчев, който получи приз за Пчелар на годината за област Бургас за 2014 г.

В момента семейството отглежда 2200 броя пчелни семейства в стопанството си, които са разположени в 32 пчелина, на различни прекрасни и чисти места из Странджа планина. 

Базата се намира в село Индже войвода, а пчелините са в околностите на няколко Странджански села: Калово, Бяла вода, Младежко, Извор и разбира се Индже войвода. 

Благодарение на чистата природа, богатото разнообразие от билки и благодатния климат, успяват да добиват разнообразен по вид мед /над 30 вида/, в това число и известният в региона Странджански Манов мед. Добиваният мед е с високо качество и екологично чист.

Фермата разполага с модерно оборудване за добив, преработка и пълнене на мед, чрез което се избягва досега до човешка ръка- това повишава чистотата и качеството на меда и пчелните продукти.

Висококачествените продукти на Пчеларска ферма Странджа се предлагат във фирмен магазин в град Бургас, намиращ се на ул.Лермонтов 21 /в близост до Хотел България/, както и он-лайн до всяка точка на страната на www.beefarmstrandja.com/onlinemarket 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови