Запишете се за любителския триатлон в Бургас 

Любителски триатлон „Спортувай с нас в Бургас“ ще провокира жители и гости на морския град на 1 септември (неделя).

Събитието се организира от Клуб „Спортист“ към Гражданско сдружение ГЕРБ. Регистрацията ще започне от 10.00 ч. на специална шатра, разположена в началото на Мостика.

Спортната инициатива няма да има състезателен характер, а цели да популяризира и насърчи повече хора на различна възраст да спортуват активно. Участие в любителската спортна инициатива ще може да се прави на място, на тел. 098 8357090 и на email Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Лица под 18 години ще могат да участват, но само с декларация за съгласие от родител. Тя може да бъде попълнена в офиса на ГЕРБ на ул. „Конт Андрованти 5“ в Бургас или в самия ден, на място преди началото на триатлона. 

Триатлонът ще премине по следния маршрут: 

Плуване - от плочата на Мостика до брега; 

Колоездене: от Мостика до бившия ресторант „Фиеста и обратно по същия маршрут;

Бягане: От Мостика до Морска гара и обратно

Финиширане и награждаване чрез томбола – на шатрата в началото на Мостика; 

За тези, които не разполагат и не дойдат с лични велосипеди, ще бъдат осигурени такива. След приключване на „Спортувай с мен в Бургас“ чрез томбола ще бъдат раздадени символични награди на участниците. За безопасното и стриктно провеждане на спортната инициатива ще бъде осигурено медицинско лице, както и лодка със спасители. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови