Ангелкова: Имотите ми са декларирани, мога да докажа всеки лев

Ясно съм декларирала моите имоти. Това обяви на брифинг министърът на туризма Николина Ангелкова.

,,Отново съм принудена да обяснявам неистини, разпространявани от един бивш вицепремиер. Ясно съм декларирала собствеността и имотите, които притежавам. Всички те са ясно описани в нотариални актове. Ясно съм декларирана какви са средствата за придобиването на тези имоти'', заяви Ангелкова.

,,Ясно съм заявила, че мога да докажа всеки един лев от всичко, което притежавам. Ние сме правова държава и нека да оставим органите да си свършат работата, за да се борави, както винаги съм твърдяла, с факти и с документи, не с внушения и твърдения, не на махленски принцип. Ясно съм декларирала моите имоти. Къща нямам никъде, живея в апартамент, който е описан ясно в моята декларация'', каза още тя.

,,Ние сме правова държава и нека да оставим органите да си свършат работата, не защото съм юрист, а защото всички ние сме отговорни пред обществото и трябва да работим с факти и документи, не с внушения и твърдения, не на махленски принцип'', допълни подчерта министърът на туризма.

Ангелкова подчерта, че няма къща нито в София, нито на територията на България, нито извън България.

,,Живея в апартамент, който е описан ясно моята декларация. В началото приемах всичко с чувство за хумор и тази неразбираема за мен фиксация също, но това определено почва да ме безпокои'', обяви министърът.

,,Да, разпространяват се снимки в социалните мрежи на къща, където съм била на гости. Къщата е собственост на родителите на моя съпруг от 2006 година, много преди да го видя и на снимка. Смятам, че всеки един от вас има семейство, децата му имат баба и дядо, ходят на гости, споделят семейни празници'', разясни още тя.

,,Не смятам, че това е нередно или престъпление, поне аз разбирам семейството по този начин. Да, била съм на рождени дни на мои приятели в техни къщи, трябва ли следващият брифинг, който свикам тук, да бъде, за да обяснявам, че не живея в къщите и имотите на моите приятели?!'', попита министърът на туризма.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови