БИЗНЕС

ГУРМЕ

ГОРИ

 

Връзка с нас

Митьо Очите хванат с телефон в затворническата болница

На 17 май 2019 г. служители от сектор „Оперативно обслужване на местата за лишаване от свобода“ към отдел „Криминална полиция“ в Главна дирекция „Национална полиция“, съвместно със служители от надзорно -охранителния състав в Софийския затвор, са извършили проверка (претърсвания и лични обиски на лишени от свобода) в спалните помещения на „Вътрешно отделение“ на болницата към затвора в София.

На 20 май 2019 г. заместник-директорът на ГДНП старши комисар Тодор Гребенаров уведоми за резултатите от проверката административния ръководител на Специализирана прокуратура Димитър Петров и административния ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова, по чиито досъдебни производства са лишени от свобода настанените в затворническата болница.

В резултат на извършените претърсвания и лични обиски на лишените от свобода лица са открити и иззети множество забранени, неразрешени и други вещи и предмети, за които не е налична съответна документация.

В помещение „Реанимация“, където са настанени Димитър Желязков и Миню Стайков, са намерени и иззети 59 броя CD, 1 карта за цифрова телевизия и 1 разтегателен колан. При извършения личен обиск на Желязков е намерен 1 мобилен телефон марка „IPHONE“. Желязков лично извадил от колана на кръста си и го ударил в земята, с цел да го унищожи.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови