Съоръжение за птицекомбинат е изкарано на търг

Частен съдебен изпълнител е изкарал на публична продан лентов транспортьор за птича тор, който се намира на територията на Авес 94 АД в Черни връх. Съоръжението е на Агрибиз БГ, като дружеството е длъжник на Авес 94.

Машината е с начална тръжна цена 6168 лв.

Огледи се правят и оферти се подават от 22 февруари до 22 март. Търгът е от 10 ч на 23 март.

Лентовият транспортьор за птича тор е с габаритни размери 150/150/340 мм, оразмерен съобразно пътеките при клетъчно отглеждане на пилета с полиестерна лента със специално противокиселинно покритие, широка 1000 мм.

Съоръжението е с два плоски метални диска с диаметър 500 мм за разрязване и загребване на торта /насипния материал/, четири вертикални диска с шипове за разбиване на торта /насипния материал/, с двигател за верижно завъртане на дисковете 0,37 kw/400v, с две транспортни колела за мобилност на целия транспортьор, едно транспортно колело за управление на посоката на движение, два двигателя за задвижване на колелата по 0,37kw/400v, вградено в машината ел.табло и пулт за дистанционно управление. 

Лентовият транспортьор за птича тор е конструиран и изработен със собствени средства на дружеството, като машината е тествана, но не е експлоатирана след производството си.

Текст: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови