Три важни проекта на Община Царево ще финансира МРРБ

Кметът на община Царево подписа рамкови споразумения с Министерство на регионалното развитие и благоустройство за обекти, с които общината и неговия екип кандидатстваха по инвестиционната програма на правителството. 

Заявените и включени в бюджета обекти са: водопровод на село Варвара; спортна зала в град Царево; първи етап от пътя за село Бродилово; проектиране на пречиствателни съоръжения в село Синеморец и село Варвара. 

Споразумения бяха подписани за спортната зала, водопроводът на с. Варвара и проектиране на пречиствателната станция на с. Варвара. 

“Радостен ден е днес, сключихме рамкови споразумения за три важни за цялата община обекта. Имаме пълна готовност да стартираме водопровода на Варвара, за пътя за Бродилово приключихме обществената поръчка и чакаме споразумение, по другите сме в края на процедурите по подготовка на обществени поръчки. Спортната зала също е мечтан обект.  До края на месеца очакваме споразумения и за останалите два обекта - проектиране на пречиствателна станция в с. Синеморец и пътя за Бродилово.”

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови