Вижте модната феерия на Festival Fashion Summer Burgas /снимки, видеа/

С дефиле на красотата и модния дизайн бе поставено началото на третото издание на Festival Fashion Summer Burgas снощи. 

Фестивалът стартира от 19 часа на 17 август, петък в експоцентър Флора Бургас.

С ексклузивно боди арт шоу на топ гримьора Теодора Калчева, демонстрации на хитови за сезона прически с коафьора Надежда Кирчева, изпълнения на гласовитата рок фурия Преслава Минасян и модна феерия  започна Festival Fashion Summer Burgas. 

Фестивалът ще продължи цели три дни, като в него участват над 40 творци, дизайнери, художници, артисти. Всички те са разположени в двете зали – 3 и 4 на експозиционния център. 

С дефилета на красивите модели на ИнтерМоделс Бургас бе представено творчеството на водещи дизайнери в бранша. Прическите на манекените бяха дело на коафьора Надежда Кирчева от Beauty zone ART ZEN.

С грима на моделите се зае Теодора Калчева и нейният професионален екип от Art & Beauty by Teodora Kalcheva, към който се включи и Кралицата на Бургас 2016 Рени Радева, както и салон Ванет - специалисти в удължаване на коси.

На Festival Fashion Summer Burgas и тази година се довериха водещи дизайнери, които представят своите най-нови колекции на официалните и булчински рокли, актуалните за сезона дрехи и аксесоари. 

Сред тях са модните къщи „Диома”, „Тонена”, Траяна Чолакова, Даниела Тончева с Ретро Бижу Ателие, Калина-Христи Колева с бранда Anna-Hristy Design, както и младите дизайнерки Михаела Бошева и Таня Митева. 

До неделя ще можете да видите още невероятни бижута, картини, декорации и цветя от хартия и различни други материали, както и да изпробвате козметиката на водещи родни и чужди компании.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови