Не пропускайте втория ден от Festival Fashion Summer Burgas

Творци от Бургас и цяла България очакват своите посетители във втория ден на модния Festival Fashion Summer Burgas. 

Фестивалът продължава в залите 3 и 4 на експоцентър Флора днес и утре.

На Festival Fashion Summer Burgas и тази година се довериха водещи дизайнери, които показват своите най-нови колекции на официалните и булчински рокли, актуалните за сезона дрехи и аксесоари. 

Сред тях са модните къщи „Диома”, „Тонена”, Траяна Чолакова, Даниела Тончева с Ретро Бижу Ателие, Калина-Христи Колева с бранда Anna-Hristy Design, както и младите дизайнерки Михаела Бошева и Таня Митева. 

До неделя тази седмица ще можете да видите още невероятни бижута, картини, декорации и цветя от хартия и различни други материали, както и да изпробвате козметиката на водещи родни и чужди компании. 

Участват брандове и имена като Аркобалено, Добромира Соларова, Ира Рунчева, Меган Флауър, Бижутата на Веси, LoriinJo, Светлана Пеева, Dima's Quilling, бижутата с марката By LARISSA, изящните и нежни творения на Velvet Leaves, морските вълшебства на Лиляна Михайлова, Галина Гавраилова, Наталия Маркова. 

В Зала 4 можете да разгледате арт декорациите от скандинавски мъх на 3dgarden.bg. С тези ръчно изработените декорации от мъх може да се насладите на една нова тенденция ''промъкваща се зеленина в градския начин на живот'' - у дома, в офиса или на вилата. 

В Зала 3 можете да опитате и да закупите невероятните шоколади Стела - първата шоколадена фабрика в Швейцария, която за да е напълно на чисто със съставките и произхода им, сертифицира своите шоколади още през 1991г.  

През трите дни на фестивала Маноела Игнатова от @Indi Art Cafe ще разкрасява телата на всички желаещи с рисунки бижу направени от изцяло натуралните пигменти къна и джагуа.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови