Подписан е договор за финансиране на пътя за Бродилово

Кметът на община Царево Марин Киров подписа рамково споразумение за финансиране на пътят за с. Бродилово в Министерство на регионално развитие и благоустройството.

“Днес е изключителен ден, благодарен съм, че имахме възможността да подадем този проект и да бъде одобрен за финансиране. Имаме проведена обществена поръчка и избран изпълнител, имаме възможност след получаване на аванс да започне основният ремонт на цялата отсечка” заяви кметът Марин Киров.

Припомняме, че община Царево беше одобрена с пет ключови проекта: Спортна зала Царево, за която вече е сключено споразумение и се подготвя обществена поръчка; водопровод на с. Варвара, за който вече има и избран изпълнител и след превеждане на аванс ще започне изпълнение; проектиране на пречиствателни съоръжения в с. Синеморец и с. Варвара, за които ще се проведе обществена поръчка; основен ремонт на пътя за с. Бродилово.

За четири от обектите вече има рамкови споразумения, предстои да се подпише споразумение с МРРБ и за последния обект - пречиствателната станция на с. Синеморец, след влизането в сила на подробен устройствен план за имота.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови