Намалиха с 6.5 млн.лв. два хотела на Дечи СА

Парк хотел „Оазис” и комплекс "Гранд Оазис" са изкарани на пореден търг

от частен съдебен изпълнител Делян Николов. 

Двата огромни хотелски комплекса са с драстично намалени цени, за да могат да си намерят купувачи. Маститите сгради са на фалиралата „Дечи СА“ ЕАД.

Тризвездния парк хотел „Оазис” в Несебър е с начална цена 7.2 млн.лв. Разгънатата му застроена площ е 3792 кв.м. Оферти за него се подават до 25 февруари. Предишният търг за хотела бе през октомври м.г., а стартовата цена беше 11.1 млн. лв., а кандидат за него не се яви.

Вторият хотел е „Гранд Оазис“ в Слънчев бряг и е с разгъната застроена площ 6835 кв.м. Наддаването за него започва от 6 млн.лв., а оферти се приемат до 18 февруари. И за този хотел имаше търг през октомври, когато началната му цена беше 8 695 425 лева.

Едноличен собственик на капитала на „Дечи СА” ЕАД е кипърската „Делтонко Ентерпрайзес Лимитед”. Изпълнителен директор е Андрей Андреев, който се смята за приближен на бившия банкер Атанас Тилев. Финансистът бе собственик на фалиралите Банка за земеделски кредити и Добруджанска банка. Той беше съден за източването на 543 млн. лв. от банката.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови