„Издаването на сертификат след първа доза от ваксината е един прагматичен подход да се стимулира ваксинирането у нас. У нас има настройване срещу всички неща.

Мария Спирова e журналист. От няколко години живее в Лондон. Тя бе сред "опитните зайчета" на ваксината на "Астра Зенека", чийто клинични изпитвания  бяха преди точно един една година, пише burgas24.bg. 

Министерството на вътрешните работи призна за първи път, че срещу журналиста Димитър Кенаров е упражнено неправомерно насилие, използвани са белезници и е бил задържан незаконно.

Съдът трябва да вземе отношение по казуса "Алепу вилидж" (сега "Антеа резидънс"), като делото ще бъде на 4 октомври. От Окръжна прокуратура – Бургас атакуваха строителството и Бургаският административен съд го обяви за нищожен.

Когато жилището се придобива с цел спекулация, инвеститорите могат и да сбъркат, а ако хора смятат, че с купуването на жилище ще се спасят от инфлацията, това не е така. Това коментира пред bTV финансистът Левон Хампарцумян по повод бума на имотния пазар и вдигането на броя отпуснати жилищни кредити с 15% за година.

Страница 1 от 517