Аз съм отчаян и ядосан заради спънките пред Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ). Парламентът няма мнозинство и желание да придвижи въпросите, които най-много ни спъват.

„В момента в политическия живот се наблюдава изключително силно разделение ляво – дясно. Ще се явим на изборите срещу едно ОФ и две левици. Ще се явим срещу разколебани в европейските си ценности формации“. Това заяви на пресконференцията на ГЕРБ Бургас днес депутатът Любен Дилов. 

„Имам информация за изключително големи злоупотреби по отношение на обекти по чл. 56 и те касаят изключително големи размери, които са ощетили община Бургас“, заяви днес на пресконференция общинският председател на „Движение България на гражданите“ Живко Табаков.

На предстоящите парламентарни избори се очаква "Алтернатива за българско възраждане" (АБВ), "Движение 21" и "Изправи се България" да се явят заедно като формация "Левицата". Това заяви лидерът на АВБ Румен Петков, цитиран от БТА.

„Продължаваме Промяната“ се отваря за обединение към партии, организации и български граждани, които не желаят повече да съществуват управления и правителства ограбващи държавата, общините и хората. 

Страница 1 от 432