Тракийски университет – Стара Загора даде официален старт на кандидатстудентската си кампания в Царево. За втора поредна година старозагорското висше училище предлага възможности за изнесено обучение по редица свои специалности в базата си в Царево.

На 21 и 22 юни ще се проведе традиционният фестивал за джаз музика, но с нова локация и с ексклузивния участия и артисти. В първата вечер на основната сцена ще свирят група Акага, а във втората уникалната Деси Андонова и нейните музиканти.

Във връзка с изграждането на мостовото съоръжение свързващо кв. Василико и централната част на Царево и предстоящото транспортиране и поставяне на гредите на моста, през утрешния ден (13 юни 20214 г.), на няколко пъти за кратки времеви интервали ще се затваря отсечката от базата на Тракийски университет до мястото на извършване на строителните дейности. 

Тракийски университет – Стара Загора стартира с празничен концерт в Царево кампания за представяне на специалностите си и възможностите за изнесено обучение в черноморския град.

Страница 1 от 169