Рейзи обжалва санкцията на правителството „ Орешарски“

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

25% е финансовата санкция, наложена от правителството на Орешарски на проекта за изграждане на туристическа инфраструктура в Созопол и Черноморец, заяви кметът на община Созопол Панайот Рейзи и бе категоричен, че ще обжалва наложената санкция.

 

Той получи морална подкрепа от евродепутатът Томислав Дончев, който присъства на официалното откриване на музея „Свети Никола“ в Черноморец. Музеят е един от четирите обекта, които попадат в санкционирания проект „ Интеграция на културно-историческите ценности и диверсификация на туристическите продукти на територията на община Созопол“. Проектът е на стойност близо 1 млн. лева.

По повод наложените финансови корекции на общините по оперативните програми, Томислав Дончев каза, че след управлението на правителството " Орешарски" не е останала община без финансови корекции. " Няма да коментира цялото управленско безумие на една подобна практика, защото това прилича на родител, който като е получил по-малко заплата да си бие децата", каза още той.

Община Созопол вече е предприела процедури за обжалване на наложената санкция и е приложила всички необходими документи. Днес кметът Панайот Рейзи е в София, където ще се разгледа казуса на общината.

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови