Пак продават цеха за безалкохолни в Руенско 

Частен съдебен изпълнител Наско Георгиев изкара за пети път на публична продан фабриката за безалкохолни напитки "Бризи Натурал" в село Просеник, местността Ески баалък, община Руен.

Търгът стартира от начална цена 945 360 лв. На предишния търг, през май т.г. цената беше 1 050 400 лв. Предприятието се продава от 2017 г., като това е шести поред търг. Досега кандидат-купувачи не са се явили. 

Сегашната публична продан ще се проведе на 28 ноември от 10 часа в Айтоския районен съд. Огледи се правят на място от 28 октомври до 28 ноември, докогато се приемат и офертите с цените.

Имотът представлява парцел 7.8 декара местността Ески баалък с производствена база – общо 1230 кв.м. В нея са включени - сграда – 499 кв.м – цех за безалкохолни напитки, сграда – 182 кв.м, склад за зърнени храни – 186 кв.м, битова сграда – 150 кв.м, сграда на груб строеж – 205 кв.м.

Постройките са обединени в един корпус с различни цехове, представляващи фабрика за безалкохолни напитки "Бризи Натурал". Продават се и линия за бутилиране, както и цялото оборудване.

Върху имота има учредени две договорни ипотеки към ОББ и възбрана.

Текст: meduzata.com