До 7 хил. евро паднаха едностайните в Слънчев бряг

Нови и евтини едностайни апартаменти се предлагат в Слънчев бряг и околностите.

Цените са паднали до 7 хил евро, сочи проучване на burgasdream.com.

Най-евтините студия, което се продават в момента в района е 7595 EUR. Те са без тераса, в луксозен комплекс от затворен тип, до Слънчев бряг. Жилищата са 1 573, разположени в 46 четириетажни сгради. Продават на на шпакловка и замазка с входна масивна врата, PVC дограма.

Комплексът е разположен на живописен хълм, граничещ с малка рекичка. Разполага с фитнес, ресторант, супермаркет, рецепция, 6 външни басейна, 2 миниголф игрища, 1 тенис корт, 2 комбинирани спортни площадки, 1 детска площадка и зелени площи за почивка.

На второ място по евтиния е студио в самия Слънчев бряг. Цената му е 8 990 евро, а площта - 25 кв.м. Намира се в близост до пътя за Несебър и Бургас, автогарата и ресторант Джани, на 10 минути пеша от плажа, в центъра на курорта.

За 9 486 евро се продава студио от 21 кв.м в сутерен в четириетажна къща ново строителство в Несебър. Сградата се намира на около 600 м от плажа.

Студио от 27 кв.м се предлага за 9800 EUR (362.96 EUR/кв.м). Жилището е обзаведено, намира се на 3 км от морето и Слънчев бряг/в посока Тънково/, в затворен комплекс с басейн и охрана. Такса поддръжка - 480 еврo годишно.

На снимката – комплексът с най-евтините студия, които започват от 7595 EUR

 

Автор Ирина Генова

Добавете коментар


Защитен код
Обнови