Роби Уилямс отсяда в Бургас, островът остава за феновете

Черешката на тазгодишното издание на Spirit of Burgas Роби Уилямс,

по която пощуря Бургас със сигурност няма да отседне на остров Света Анастасия, научи burgasdream.com. Вариантът мегазвездата да избере екзотичното кътче след концерта си, се тиражира от някои медии, които дори съобщиха, че островът ще бъде затворен за други посетители.

Такава вероятност обаче е напълно изключена, потвърди управителят на острова Павлин Димитров.

„Роби Уилямс със сигурност няма да бъде при нас, поради простата причина, че не сме в състояние да удовлетворим неговите изисквания. Разчитаме на неговите фенове, островът ще бъде изцяло на тяхно разположение. Ще има хора, които ще наблюдават концерта от там, ще бъдат пуснати и допълнителни яхти за зрелищни обиколки”, разкри Димитров за нашата медия.

Той съобщи, че от следващия месец тръгват редовните курсове за екзотичната дестинация. И тази година островитяните са предвидили много спиращи дъха изненади за своите посетители. Чилаут зона и кът за почивка са само малка част от нововъведенията на острова.

Същевременно Роби Уилямс почти сигурно ще отседне в Бургас или в околностите на града. Това съобщи Димитър Маджаров, управител на Общинско предприятие „Летен театър, фестивали и концерти” в община Бургас.

„Звезда от такъв калибър не идва всеки ден у нас, всички хотели искат Роби Уилямс за свой гост. Същевременно не е лесно да се изпълнят изискванията му. Ще прегледаме вариантите, така че да му предложим най-добрия възможен вариант”, заяви Маджаров.

 

Автор Стиляна Божидарова

Добавете коментар


Защитен код
Обнови