Асен Блатечки спаси Едит Пиаф

Актьорът Асен Блатечки спаси софийската премиера на театралния спектакъл „Диагноза: Едит Пиаф“

на бургаския драматичен театър „Адриана Будевска“, където в главната роля се вихри певицата Тони Димитрова. 

Един от сценичните й партньори – Стефан Иванов, познат като краниста Пешо от комедийния сериал „Етажна собственост“, скъса мускулни влакна на левия крак няколко дни преди трупата на Борислав Чакринов да гостува в столицата, разкри „БГ естрада“. 

След като той влезе в болница за операция, на негово място да спасява спешно спектакъла бе поканен Асен Блатечки, който само за няколко дни успя да влезе в кожата на героя. Така представлението на сцената на Театър „Българска армия“ се състоя по план, а столичани първи видяха версията на спектакъла със звездата от „Стъклен дом“ и „Фамилията“. 

Тъй като Стефан Иванов ще се възстановява поне няколко месеца, Блатечки ще го замества в предстоящите спектакли от турнето на „Диагноза: Едит Пиаф“ – на 6 април в Разград, 7 април – Бургас и 28 април – Карлово.

 

„Диагноза: Едит Пиаф“. Главната роля в спектакъла на Борислав Чакринов е поверена на певицата Тони Димитрова, а на сцената с нея са още актьорите Христо Симеонов и Даниела Георгиева, Асен Лозанов, Деница Денчева, Димитър Мартинов, Ива Папазова, Никола Парашкевов.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови