Закуската на Стоян Захариев

С бъркани яйца, боб, домати и краставици започна съботната сутрин

певецът Стоян Захариев. Снимка на обилната закуска пусна във фейсбук самият той, почувствал необходимостта да осведоми над 3 500-те си почитатели в социалната мрежа.

„Добро утро с моята почти всекидневна закуска! Приятен уикенд на всички“, написа Захариев преди броени минути.

Ето и с какво е известен певецът, който избягва да шуми много около себе си:

През 1993 година става първата българска поп звезда, която разбива всички класации с хит изпълнен на английски език. Песента се казва „Aнджелика“ и бързо се превръща в тотална сензация, която кръстосва континенти и езици. През 2000 г. продуцира ремикс на парчето за мексиканската група OV7, който многократно беше преиздаван от Sony Music Columbia в САЩ и страните от латинския регион. Десет години по-късно отбелязва най-мащабния успех за български автор – с повече от 2,5 милиона продадени копия от неговата „Анджелика“. 

Захариев е недолюбван обаче от природозащитниците. Според тях той е забъркан през 2008 г. в незаконна строителна дейност в местността Иракли, в зона от Натура-2000, въпреки изричните забрани. Захариев носи отговорност за унищожаването на растителността (100% гола сеч) по река Вая и по склоновете на Иракли, както и за бруталното изравяне и бетониране на коритото на Вая, обвиняват еколозите.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови