Скандал с Мисис Баба

Пореден скандал с конкурс за красота се развихри миналата вечер.

Става въпрос за Мисис Баба.

Според главния редактор на списание LOVE style Антон Стефанов короната, която е присъдена на 43-годишната Дани Василева е трябвало да отиде при друга – 42-годишната Боряна Гинева.

„От този момент списание LOVE style спира да отразява конкурсите, организирани от Меги Савова, тъй като имаме съмнения за тяхната обективност“, възмути се Стефанов.

„Когато започнаха да обявяват призьорките моят гняв стигна девета степен земетресение по скалата на Рихтер. Гледах и не можех да повярвам на очите си! На ушите си също! Тази, която заслужаваше да е победителка, не получи корона. Ще кажете, какво пък толкова?! Това се случва на всички конкурси. Този път обаче беше брутално. 42-годишната "баба" Боряна Гинева - бивша гимнастичка на Нешка Робева, а сега участник в спектаклите на треньорката, смая всички с перфектна визия и с зашеметяваща композиция, но...не взе корона! Това породи сериозни съмнения за нещо нагласено, или пък може би платено“, изригна главният редактор във фейсбук и се закани да опише скандала в следващия брой на списанието. 

Дони Василева спечели титлата в сряда вечерта, когато се състоя финалът на конкурса. Короната ѝ беше връчена от миналогодишната носителка на титлата “Мисис баба Вселена” Синтия Онг от Малайзия. Над 250 кандидатки от цялата страна са поискали да участват, но журито допусна 12 от тях. Василева има две дъщери и двама внуци. Тя се занимава с частен бизнес - с рециклиране на отпадъци, но също така е и текстописец. Тя е автор на текста на песента Love Unlimited, с която Софи Маринова се яви на Евровизия през 2012 г.

На снимката – Боряна Гинева

Добавете коментар


Защитен код
Обнови