Кой ще намаже от Дървената овца ?

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Съветът към всички хора през 2015 г. гласи, че ще трябва да се научат да мислят колкото се може по-позитивно, защото в годината на Дървената Овца мислите много бързо биват материализирани!

 

Според източния календар всяка нова година започва на първата нова Луна в знака на Водолей (след 21 януари). Годината на Овцата започва на 19 февруари 2015 г. и ще продължи до 7 февруари 2016.2015-а е осма поредна година в 12-годишния цикъл на китайския хороскоп. Година на синьо-зелената дървена Овца (коза). Цветът на 2015 г. - Син (Зелен) .

Елементът на 2015 г. - Дърво.

Ако сте представители на зодиите Водолей, Везни, Овен, Близнаци и Лъв, бъдете сигурни, че годината ще бъде много специална за вас, защото късметът ще ви се усмихне така, както никога досега. 

Всичко, с което се захващате, ще ви се получава с лекота и годината ще измине без неуредици и сериозни проблеми. За много от вас обаче, предстои промяна на отношението ви към света и важните неща в него, което вероятно ще е следствие от случилото се през изминалата 2014 г., която също е била изключително сложна и важна във всяко отношение. 

За хората, родени под знака на Телец, Рак и Козирог, Овцата препоръчва по-малко тревоги за бъдещето. Ще ви върви малко по-малко, но само защото сами привличате проблемите и не съумявате да виждате перспективата. Козирозите трябва да приемат това, което ще им се случва, без да се опитват на всяка цена да го предотвратят и това несъмнено ще им помогне. Представителите на зодия Рак си струва да се замислят сериозно за истинските си желания и стремежи, а за Телците годината ще бъде доста напрегната, но ако правилно се задействат, ще постигат всичките си поставени цели.

Останалите зодии Стрелец, Риби, Скорпион и Деви, ще трябва да се борят със зъби и нокти за щастието си. Нещо повече, препоръчително е да повярват в чудото и в собствения си късмет, за да може да ги привлекат към себе си.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови