Наплив на БГ плейметки за PLAYBOY

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Мераклийките да се появят дибидюс голи на страниците на най- мъжкото списание се оказаха толкова много, че се наложи журито да допусне пет плейметки на финалния кръг, вместо обявените четири.

 

На финалния кастинг журито в състав Христо Запрянов, Славена Вътова, Калин Сърменов, Биляна Евгениева и Ивайло Станев бе напълно заслепено от сексапила на кандидатките. Към останалите финалистки на конкурса журито прибави Виктория Ананиева от София ,която спечели одобрението на ценителите с прекрасна визия и непринудено държание; Ралица Петрова, запомняща се корица на "Плейбой" от близкото минало, също премина пресявките, а освен тях път към финалния конкурс намериха огнената Веселина Илчева от Ловеч, младата майка Елица Илиева, както и Мартина Димитрова.

Отпадналите от състезанието получиха и уверението, че ще имат възможност да блеснат на страниците на легендарното издание.

Претендентки за короната на Елена Кучкова ще бъдат разкрити с горещи снимки в януарския брой на най-голямото мъжко списание. В продължение на повече от месец читателите ще могат да гласуват за своята фаворитка и PLAYBOY ще награди новата звезда на България на грандиозния финал на 27 януари 2015 г.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови