Христо Бардуков намери биологичната си сестра /видео/

Кметът на созополското село Зидарово Христо Бардуков откри биологичната си сестра 40 години по-късно, научи meduzata.com.

Това стана ясно от видео, записано от бившия депутат и рапър Христо Петров /Ицо Хазарта/, благодаряние на когото бе променен чл. 105 от Семейния кодекс и осиновените вече могат лесно да издирят своя биологичен произход.

„Какво е цял живот да мислиш, че брат ти е мъртъв...и да го откриеш след четиридесет години - жив, здрав и усмихнат като теб? Какво е да се запознаеш със сестра си на четиридесет години? Вижте това кратко видео, за да разберете какво донесе промяната на чл.105 от Семейния кодекс за Даниела и Христо“, казва Христо Петров.

А Христо Бардуков, роден като Ангел Петков, се срещна след 40 години с биологичната си сестра Даниела Петкова-Функи, с която е бил три щастливи дни в средата на май, около Деня на семейството.

„Ние сме едни от печелившите от промяната на чл. 105 от Семейния къдекс, Дъщеря ми ми е казвала – тате, как мечтая да имам братовчеди. Сега се сдоби с две големи братовчеддки – на 18 и 20 години“, сподели Христо Бардуков.

ПОВЕЧЕ ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови