Филип Киркоров става брокер, дава под наем ВИП апартаменти

Руската звезда Филип Киркоров закупил 14 ВИП апартамента в хотелски комплекс „Емералд Ризортс” в Равда за бизнес и приятели, призна самият той в предаването „Куул”.

 

По време на турнето си по морето в края на месеца Киркоров ще пристигне с частния си самолет, но ще отседне в апаратамента си във Варна, а не в Равда.

Апартаментите там са за бизнес и за почивка на приятели, каза певецът. „Като ми се обадят и ме попитат дали е свободен някой апартамент там веднага се отзовавам и им ги отдавам”, допълни още звездата.

Киркоров пръв от руските звезди вложи парите си в България. Никак не е чудно, че роденият във Варна певец от арменски произход купи апартаменти на кило още преди десетина години. Чрез регистрирана у нас фирма „Филип Киркоров инвестмънт", управлявана в момента от чичо му Гирагос Крикорян, руският Майкъл Джексън още през 2008 г. закупи 14 луксозни апартамента в тузарския комплекс край Равда „Емералд Ризорт", който се намира на метри от брега на морето. Той ги дава под наем на богати руснаци или пък кани в тях свои колеги от шоубизнеса.

Самият певец също идва за по няколко седмици на почивка през лятото. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови