Две тенис фурии в сърцето на Гришо

Романсът между Григор Димитров и Мария Шарапова най-вероятно е приключил, ако може да се вярва на пресата отвъд Океана . За тяхната връзка почнаха да говорят именно в САЩ, като журналист от ESPN пръв информира за това през януари миналата година. Сега, отново злите езици отвъд Океана са първи в най-новата клюка около любимата двойка на България. 

 

Въпреки че Шарапова поздрави Григор за успеха в Акапулко, именно заради турнира в Мексико тръгна и слухът, че двамата са разделени.

Преди началото на турнира Димитров беше сред играчите, които популяризираха турнира, като се впусна в битка на корт във водата срещу канадската сензация Южени Бушар, а двамата бяха изловени да си "пускат" пакостливи погледи.

И двамата бяха очаровани от прекарания ден в Акапулко преди турнира, който завърши с разходка в хеликоптер за 20-ия рожден ден на сексапилната канадка.

Естествено, жълтите издания прогнозират, че съвсем скоро българският мачо ще плени сърцето и на Бушар, което, разбира се, не може да ни изненадва, като българското момче освен брилянтен тенисист е и мъж за пример.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови