Калина Жейнова стана Мис Созопол/снимки/

Фурор предизвикаха роклите на Мария Диомова, с които дефилираха претендентките

 

С короната на Мис Созопол за 2015 година се окичи Калина Жейнова, която бе избрана от журито за най-красивата участничка в конкурса за красота в курортния град, който се проведе снощи. Чаровницата получи короната от кмета на Созопол Панайот Рейзи и носителката на короната за миналата година Теодора Димитрова. Тя ще има уникалната възможност да се бори за короната на Мис България.

Подгласнички на Мис Созопол станаха Паулина Вълчева, Силвана Бодурова, която стана и любимка на публиката, както и Павлина Дичева- първа подгласничка на Мис Созопол.

Журито бе в състав Орлин Горанов, собственикът на модна агенция "Интерсаунд" Ирина Папазова, носителката на титлата Мис Созопол 2014 г. Теодора Димитрова известният български актьор Тончо Токмакчиев, бургаска дизайнерка Мария Диомова, кметът на Созопол Панайот Рейзи,организаторът на конкурса Ваня Кирова журналистката Нина Никол и собственичката на бургаския сайт  e-burgas Илияна Тодинова. Те не само оценяваха участничките по красота, финес и сценично присъствие, но и ги препитаха за историята и географията на Созопол.

11-те претендентки за короната се представиха в три тура, като най-впечатляващи бяха с роклите на младата и талантлива бургаска дизайнерка Мария Диомова. Те придодоха особен финес и класа на участничките в конкурса, а аплодисментите на публиката бяха и за авторката на изисканите тоалети.

Зрителите на амфитеатъра в Созопол бяха забавлявани и от водещия- любимият изпълнител Устата, който освен скечове, изпълни и една своя песен. Докато журито решаваше коя красавица да носи престижната корона, на сцената излязоха виртуозни актьори с огньове, които впечатлиха присъстващите.

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови