Сцена между Бирмата и Преслава прерасна в бой в Слънчев бряг

Пореден екшън сътвориха в Слънчев бряг гардовете на Георги Станоев - Бирмата и фолкпевицата Преслава, съобщиха за burgasdream.com от полицията.

Звездата на „Пайнер” е била доведена за разпит с полицейска кола в курортния комплекс.

Скандалът се е разразил през уикенда на паркинга на хотел „Тарсис”. В разправията между една от най-обсъжданите светски двойки са се намесили и охранителите им, които започнали да си разменят крушета.

Своевременно са иззети записи от охранителните камери в близост до местопроизшествието и са установени свидетели на инцидента. Всички участвали в побоя лица са доведени в Районно управление - Несебър и задържани за 24 часа.

В понеделник сбраните по случая материали са докладвани в Несебърска районна прокуратура и е образувано административно производство по Указа за борба с дребното хулиганство. В резултат на това - на 28.07.т.г. с решение на съдия от Несебърски районен съд на Бирмата е наложена глоба в размер на 500 лв., на бодигарда му - глоба в размер на 100 лв. по повдигнатите обвинения за извършени нарушения по Указа за борба с дребното хулиганство.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови