Лада, та дрънка

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Новите модели на Волга и Лада са истинска изненада за дизайнерските решения на руските коли, които най-често се свързват с мизерните времена на социализма.

 

Новите модели на култовите руски автомобили бяха показани на последния Московски Автосалон и бе дадена сериозна заявка , че ще бъдат пуснати в серийно производство. Очакванията бяха световната им презентация да бъде в Ню Йорк през януари, където всички световни марки показват новите модели, с които ще атакуват международните пазари.

Уви, най- вероятно космическите модели на Волга и Лада да останат само на картинка и с по един-два презентационни модела, защото ситуацията в Русия не предполага вложения на милиарди рубли в производството на нови коли. Още повече, че само преди дни стана ясно, че големите автокъщи в страната на Путин прекратиха продажбите заради силния спад на курса на рублата. Заради отслабването на рублата продажбите са били спрени в БМВ, „БорисХоф“ и „БалтАвтоТрейд-Т“. 

Ръководителят на асоциацията на руските автомобилни търговци Владимир Моженков е потвърдил, че много компании са преустановили продажбата на коли, което изключва инвестирането в нови серии и тяхната търговия в най- големия пазар за руските коли- ЕС.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови