Тиха дискотека - новият хит в Лондон

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Изгубени в музиката 

Нощните клубове в Лондон, където потни празнуващи танцуват под баса на силната музика са легендарни.

 

Вече има места, където е по-тихо и клиентите са по-учтиви. Новият хит сред нощните клубове във Великобритания са тихите дискотеки. В тихите дискотеки, любителите на партита използват слушалки и танцуват безшумно към музиката, която върви. Благодарение на слушалките, няма разтуптяна басова линия, за да се вика - тези, които не са дансинга могат да си говорят, да се смеят, сякаш са в собствения си дом. Най-високата сграда в Европейския съюз стана домакин на тихата музика. Стотици души танцуваха на дансинга със спираща дъха гледка към централната част на Лондон. Танцьорите можеха да избират своя саундтрак от три различни канали. Слушалки им светят червено, синьо или зелено, за да могат останалите да се ориентират, какво слушат.

"Смятаме, че това е най-високата тиха дискотека в света", каза Алекс, DJ за зеления канал. "Ние можем да имаме три отделни участия", допълни DJ Алекс.

Близо грамофоните, четири млади жени, носещи миниполи и стилен грим танцуваха "No Scrubs" от TLC върху зеления канал. Наблизо, по-възрастен мъж в цветна риза ставаше да танцува фънки на синия канал.

Това е добър начин на всеки да му е забавно, споделят клиенти. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови