Dacia фаворит по продажби на Варненския автосалон

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

94 автомобили потеглиха към своите нови собственици на 4-ия варненски автосалон Grand Auto 2014.Това е най-добро постижение в продажбите от създаването на салона досега, отбелязват организаторите.

 

Над 240 000 са били посетители – с 3 % повече от миналата година.

Картината на продажбите на Grand Auto 2014 показва, че тази година в региона се търсят основно автомобили за бизнес и автомобили, които могат да се справят с предизвикателствата на пословично разбитите българските пътища. Затова и като категории в продажбите водят работни коли, SUV и кросоувър машини.

Renault и Dacia, които имаха обща зона на изложението, продадоха рекордните 26 автомобила, като най-търсен е бил работарят Dacia Dokker.От него към бизнес потребителите са заминаха 11 нови коли, придружени от един Lodgy. 

Наложилият се SUV Duster и новият Sandero също продадоха общо 11 броя. 

И Renault продаде работна машина – Kangoo, но също и две коли от екстравагантния кросоувър Capture, а и по един Megane и Fluence.

Традиционно силно на изложението се представи Citroen, като продаде 14 автомобила. 

Peugeot реализира 9 коли, 2 от тях също работни – Partner, и 3 от новия градски автомобил Peugeot 208. 

От азиатските брандове най-много автомобили продаде Nissan – общо 12, от които изненадващо 9 екземпляра от големия pick up Nissan Navara и 2 от екстравагантния обновен кросоувър Juke.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови