С новия Ford Focus можете да паркирате на заден ход без ръце

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

На площ от над 4 500 кв. м  вносителите на 25 марки от Европа, Америка и Азия представят на българската публика  новото от своите моделни линии на автоизложението Grand Auto 2014.

 

Представените  марки са Mercedes, BMW, Audi, Jaguar, Volvo, Mini, Opel, Ford, Jeep, Range Rover, Land Rover, Peugeot, Citroеn, Renault, Dacia, Fiat, Skoda, Nissan, Honda, Mazda, Suzuki, KIA, Hyundai, Mitsubishi, както и произведените в България автомобили на Great Wall.

Автоизложението във Варна ще даде шанс на любителите да разгледат най-новите модели и тенденции през уикенда.

BMW за пръв път се представя на изложение у нас в новата М версия. Познавачите настояваха да надникнат и под капака на автомобила, чийто двигател със своите респектиращи 560 конски сили е най-мощната машина на Grand Auto 2014. Това е и най-скъпата кола на изложението, като цената на експоната е 360 000 лв.

От Ford също идват с ексклузивен автомобил – абсолютна новост. Варненци и гостите на града ще са сред първите в света, които ще видят дни преди официалната премиера на автосалона в Париж новия Ford Focus.

Експонатът е една от малкото предпроизводствени бройки. Новият Focus обединява динамичен и емоционален дизайн, задвижван е от осъвременената гама двигатели, като за Европа това са новите 1.5- литров бензинов EcoBoost и 1.5-литров дизелов TDCi агрегат, покриващ нормата Евро 6. Икономичността е подобрена с 19% спрямо досегашния модел.

С новия Focus в Европа дебютира SYNC 2 – модерната система за свързаност в автомобила, която включва цветен HD сензорен екран и подобрено гласово управление за по-лесен достъп до аудио системата, навигацията и мобилните телефони.

Това е първият глобален Ford, посочват от фирмата вносител, предлагащ технологията за перпендикулярно паркиране без ръце, която помага на водачите да паркират на заден ход съвсем близо до други автомобили.

Над 80 са специалните предложения на вносителите. Всички премиери идват във Варна на специални цени за Grand Auto 2014.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови