Младите надежди на burgasdream

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Навръх рождения си ден burgasdream.com публикува читателската класация за младите надежди, които ни направиха оптимисти през изминалата година.

Екипът на сайта повярва в тях, а Вашият интерес, уважаеми читатели, ги подреди в позитивна класация.

Освен стипендия младият бургаски режисьор Христо Симеонов, спечели и симпатиите на читателите на burgasdream. 11- класникът от Национално училище за музикално и сценично изкуство „проф.Панчо Владигеров” Бургас   е режисьор на пиесата „Дяволският остров” по Ласло Таби, която през целия отминал сезон се игра в пълни зали. Той представи и още един свой проект, който реализира като режисьор с Детска театрална студия „Приказен театър” -  пиесата „Случка с крокодил”. Младият талант се изявява и в една от главните роли в „Не падай духом”- спектакъл, който се играе на сцената на Драматичен театър „Адриана Будевска” и е изцяло проект на Музикалното училище. 

Талантливите бургазлии успяват по целия свят, затова и интересът към китаристът Георги Петров дойде не само от българските посетители на сайта, но и от нашите  чуждоезикови читатели на руски и английски език, което достойно го включва в челната петица на класацията. Талантливият бургаски китарист преподава музика в "меката на джаза" - Ню Орлиънс и издаде албум. Георги Петров е виртуоз на струнния инструмент. Албумът му носи името „Георги Петров. Квартет. Изгубените оригинали”. Ученикът на Милчо Левиев съчетава български народни мотиви със звученето на джаз китарата. 

Най-много читателски симпатии, обаче спечели младата надежда на ПК „Черноморец“ Тодор Тодоров, който се окичи с пет златни медала само от едно състезание. Възпитаникът на Люба Панайотова от ПК „Черноморец“ Тодор Тодоров се завърна с 5 медала от най-големия международен турнир по плуване в България „Замората“. За седем години талантливият плувец е спечелил 40 медала като следващото състезание, за което се подготвя е Олимпиадата в Токио през 2020 г.

В яростна конкуренция за читателската аудитория както в сайта, така и във фейсбук страницата ни влезе и тазгодишният спасител на Богоявленския кръст в Бургас. Възпитаникът на треньора Соня Стойчева още с първото си участие  в ритуала стана победител в надпреварата за Светия кръст. Йордан е плувец от малък, за изминалата година той носи на България 4 златни медала от международни състезания. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови