Хаос на Бургаското летище

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

От няколко дни на Бургаското летище цари пълен хаос при паркиране и придвижване на леки автомобили и автобуси.Пререканията между шофьорите ескалират, а туристите и пътниците са свидетели на груби нападки и заплахи.

На очертаните места за туристическите автобуси масово паркират леки коли и микробуси,което затруднява обслужването на туристопотока, който с всеки ден се увеличава.Потърпевшите транспортни фирми са потърсили съдействие от летищните власти, но проблемът остава висящ.

На 13.06, 14.06, 15.06.2014 г. в Бургаската регионална туристическа камара са постъпили запитвания кой трябва да  въведе порядък и ред на паркинга.От браншовата организация своевременно са изпратили  писмо до изпълнителният директор на Fraport Twin Star Airport Management AD Алета фон Мезанбах,която е подписала договора с фирма Adonis and Frog Ltd. като консеционер на летищата Бургас и Варна за съдействие при възстановяване на нормалните условия  на Аеропорт Бургас.

„Ако не се вземат необходимите мерки за въвеждане на порядки и ред от концесионера Adonis and Frog Ltd. на паркинга, ще информираме всички средства за масова информация, комисията за защита на потребителите и конкуренцията и Министерството на транспорта.“- се казва в писмото от БРТК,подписано от шефа му Иван Иванов.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови