4-годишно дете пострада при ПТП на магистрала Тракия

На 29 юни в 19.10 ч на пътя от с. Житосвят към автомагистрала «Тракия», км. 47+200, лек автомобил «Сеат Ибиза», управляван от 56-годишен габровец предприема ляв завой към пътния възел на автомагистралата,

като не пропуска и блъска насрещно движещия се лек автомобил «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, управляван от 23-годишен мъж от с. Екзарх Антимово. 

От удара «Сеат»-ът се завърта на пътното платно, а «Фолксваген»-ът излиза извън пътното платно и спира в крайпътна отводнителна канавка. 

От ПТП пострадали : водачът на лекия автомобил «Фолксваген Пасат» /получил контузия на гръдния кош, без опасност за живота, прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение/, неговата 44-годишна спътничка от с. Екзарх Антимово /получила разкъсно-контузна рана на главата, без опасност за живота, прегледана в болница «Дева Мария», но отказала хоспитализация/ и четири годишната дъщеря на 44-годишната жена/ получила фрактура на лявата предмишница, без опасност за живота, прегледана в болница «Дева Мария» и освободена за домашно лечение/.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови