Поморие се цели в българските туристи

Градът, известен в миналото, че е на 20 км от Бургас , от няколко години промени своя имидж като заложи  и разработи най-успешният туристически маркетинг по Българското Черноморие.

След като успя да влезе в международния  информационния обмен като меката  за руските предприемачи, Поморие се прицели  предвидливо в българските туристи.

Община Поморие е едниствената морска община, която ще се представи на най-популярните и престижни български туристически изложения  тази година. Тя ще участва в Пловдивския панаир в рамките на „Изложение на общините“, В 30-то юбилейно издание на  най- голямото  у нас международно туристическо изложение  Ваканция и СПА Експо – София, Борса за културен  туризъм – Велико Търново,„Фестивал на устойчивия туризъм и здравословното хранене «Зелени дни»- София, Туристическа борса «Уикенд туризъм» - Русе и  Борса Вашата Ваканция – Бургас.

Чрез атрактивни рекламни материали и привлекателни щандове, посетителите на многобройните изложения ще се запознаят с уникалната природа на региона и огромния му потенциал за разнообразни форми на туризъм. Акцентът и тази година ще бъде поставен върху балнеотуризма, развитието, на който ще даде възможност на Поморие да се превърне в целогодишна туристическа дестинация и ще затвърди славата си на Столица на балнеологията на България. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови