Ето какво е състоянието на пострадалите от тежко ПТП в руенско

Водач е с опасност за живота след тежка катастрофа, а трима от петимата други пострадали са още в болници, съобщиха от полицията в Бургас днес. 

На 19 юли в 10.45 ч. на пътя между руенските села Вресово и Ябълчево, км. 80+500, лек автомобил «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 48-годишен мъж от руенското село Струя навлиза частично в насрещната пътна лента и се удря в правомерно движещия се там лек автомобил «Фолксваген Голф», с румънска регистрация, управляван от 55-годишен румънски гражданин. 

От ПТП българския водач е настанен за лечение в отделение «Реанимация» на болница «Дева Мария» - кв. «Ветрен» с пет счупени ребра, травмиран бял дроб, многофрагментна открита фрактура на лявото бедро и подбедрицата /с опасност за живота/, а румънския водач – с фрактура на реброто е прегледан в болница «Дева Мария» - кв. «Ветрен» и освободен за домашно лечение. 

Пострадали са още: пътуващият в българския лек автомобил «Фолксваген» 17-годишен младеж от с. Струя /син на водача/, който със счупване на кости на горната челюст, без опасност за живота, е настанен за наблюдение в УМБАЛ – Бургас и пътуващите в румънския лек автомобил «Фолксваген»: 52-годишна румънска гражданка /съпруга на водача/, която с контузна рана на главата, без опасност за живота, е настанена за лечение в болница «Сърце и мозък», 46-годишен румънски гражданин с гръдна травма, без опасност за живота, настанен за наблюдение в УМБАЛ – Бургас и 52-годишната му съпруга /също румънска гражданка/, която с фрактура на две ребра и на левия крак, без опасност за живота, е прегледана в болница болница «Дева Мария» - кв. «Ветрен» и освободена.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови