Созопол кани кандидатстуденти на фестивал

От 27-ми юли до 3-ти август 2014 г. в Созопол за пета поредна година се провежда единственият по рода си у нас фестивал на изкуствата МОНТФИЗ Арт Фест. Община Созопол подкрепя и е съорганизатор на Фестивала, чиято мисия е утвърждаване и развитие на практиките за периодичен професионален тренинг както на любителите и кандидат-студентите, така и на студентите и професионалистите в сферата на изкуството.

 За осем дни участниците във Фестивала ще участват в практически тренинги по актьорско майсторство, сценична реч, сценично движение, ритмика, танци, творческо писане и др., ръководени от най-утвърдените и опитни професионалисти и педагози от страната и чужбина и подходящи както за любители, студенти и професионалисти, така и за онези, които тепърва решават да направят първата си крачка в заниманията с изкуство.

Сред преподавателите тази година са: проф. Маргарита Младенова, проф. Здравко Митков, проф. д-р Атанас Атанасов, доц. д-р Александър Илиев, Койна Русева, Леонид Йовчев, Асен Аврамов, писателят Георги Господинов и много други.                           

За пръв път в рамките на Фестивала има специална линия уъркшопи, ориентирани към развиване на мениджърски умения. Театрален мениджмънт и Комуникационни и презентационни умения са новите курсове, включени в програмата, а преподаватели са проф. д.и.н. Камелия Николова – театровед, театрален изследовател и театрален критик, ръководител на катедра “Театрознание” и професор по История на европейския театър в НАТФИЗ “Кр. Сарафов”

Добавете коментар


Защитен код
Обнови