Обичайните заподозрени се вихрят в Созопол

Любимец на фестивала Аполония извива кавал в морския град

Звездни имена завладяват сцената на амфитеатъра в Созопол като своеобразна музикална прелюдия към Празниците на изкуствата Аполония

След десетгодишна пауза на музикалната сцена Стефан Вълдобрев се завръща към концертния живот заедно с музикантите от оригиналния си състав от 90-те години: 

Иван Лечев, Стоян Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко ...или както те сами се наричат с ирония: “Обичайните заподозрени”.

Това е бандата, с която Стефан записва хитовите си албуми “…Към”, “Пропаганда, Хромозоми, Силикон”, "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”, "Революция" (с Камен Донев и Мая Бежанска), “Обичам те, мила”, (достигнали общ тираж от над 250 000 копия), прави три национални турнета и става два пъти изпълнител на годината (1999 и 2000).

Групата ще представи в Созопол  всички най-популярни хитове на Стефан без изключение -“Рай”, “Към”, “Едно”, “Аз ли съм или не съм”, “Бряг с цвят най-зелен”, “Да”, “Силикон”, “Пропаганда”, “Вълк”, “Фойерверк”, “Хромозоми”, “Обичам те, мила”.

Концертът,който ще се състои на 11.08.2015 г.,вторник на сцената на амфитеатър „Аполония” ще бъде  изпълнен с много настроение и позитивна емоция, обещават организаторите. Музикалното събитие е със свободен вход, а публиката ще се наслади на бляскава смесица от поп и рок песни с як китарен саунд, енергичните сола на Иван Лечев и Мирослав Иванов, виртуозните биитове на барабаните на Стоян Янкулов и неповторимият стил на Еко.

Тази вечер зрителите в Созопол ще могат да се насладят на виртуозните изпълнения на Теодосий Спасов, който ще представи на сцената на амфитеатъра от 21.00 часа най- доброто от своя репертоар за последните 10 години. Музикантът е сред любимите изпълнители и редовни участници в Празниците на изкуствата „Аполония”, но тази вечер ще се раздава безплатно на концерта, който е част от Лятната културна програма на община Созопол.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови