Ето кой получи торта, платил данъците си пръв в Царево

В Община Царево, отдел Местни данъци и такси започна кампания за плащане на данъци върху недвижими имоти, патентен данък, такса битови отпадъци, данък върху превозните средства и други за 2021-ва година.

Първият платил на касата на Местни данъци и такси - Царево, по традиция, бе кметът на общината – инж. Георги Лапчев, веднага след него, с плащане, се наредиха Мария Конярова - секретар на община Царево и  Плумка Митрева - директор на отдел Местни данъци и такси Царево.

От гражданите първи плати данъците си Костадин Николов, втори беше, Никола Николов, а след него, Пламен Димитракиев. 

Както всяка година, така и днес първият платил данъците си получи подарък торта. Тя бе връчена лично от градоначалника. Приятни изненади имаше и за следващите данъкоплатци. 

Кампанията се откри и в кметство град Ахтопол. Там първа плати своите данъци Мима Дончева, която  получи торта от кмета на града Станислав Димитров. 

Местните данъци и такси за 2021г. могат да се изплатят касово в сградата на МДТ на ул. „Крайморска“ №14, във фронт офисите на Царево, Ахтопол и Лозенец, по график в останалите населени места на община Царево, с пощенски запис, по банков сметка, чрез посредници и on line www.tsarevo.org

Заплащането на задълженията за цялата 2021 г. в срок 30-ти април носи 5% отстъпка.

Сумата може да се заплати на две равни вноски: от 14 януари до 30 юни 2021 г. и от 1 юли до 31 октомври 2021 г.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови