Китайците прииждат на минерални бани у нас

България рекламира възможностите си за целогодишен туризъм на международна конференция, която се провежда в Нинбо, Китай със специална презентацияи клип за страната ни. 

 

В презентацията си пред китайски туроператори, медии и високопоставени служители на Китайската туристическа администрация на международната конференция “Нинбо- CEEC“ за сътрудничество в туризма Анелия Генова, директор на дирекция “Маркетинг и реклама“ се спря на най-предпочитаните форми на отдих у нас. Тя запозна участниците с постигнатото от България в летния, зимен и културен туризъм, в балнео, спа, винения и голф туризъм, в атракционните пътувания у нас за Празника на розата, в Долината на розите в Казанлък и Карлово и в Долината на траките.

Особен интерес предизвика слабо познатият факт в Китай,че в страната ни има 650 минерални извора, около които е развит балнео и спа туризмът,че имаме едни от най-добрите сортови вина и дори мед от рози. Иначе масово сме известни тук като страна на розите, на розовото масло и продуктите от него. 

Официалният портален туристически сайт на България www.bulgariatravel.org ще бъде доразвит скоро с версия на китайски език, на който ще бъдат вече оферирани и нашите туристически продукти с насоченост към китайските клиенти. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови