Хотел в Черноморец грабна наградата „ Сграда на годината“

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Спиращи дъха гледки към разкошния залив на Царския плаж, мистичния остров Свети Иван и старинното градче Созопол даряват щедри дози романтика към цялостната палитра от изкушения в комплекс "Аполония Ризорт".

Впечатляващата му архитектура му донесе и голямата награда в категория „ Хотели и ваканционни комплекси“ в Националния конкурс „ Сграда на годината“.

"Аполония Ризорт" е ваканционен комплекс в Премиум сегмента, с уникално местоположение, неповторим дизайн и собственa плажна зона. Съвременен проект в средиземноморски стил, предоставящ лукс и комфорт на самия морски бряг, "Аполония Ризорт" е разположен на най-атрактивната първа линия и граничи с природната красота на прекрасния "Царски плаж". 

Архитектурният проект подчертава великолепието на заобикалящата го природа, като се вписва с дискретна елегантност в наличния естествен пейзаж. По всички кътчета на комплекса е съхранен просторът на морската панорама. Концепцията за всеобхватен простор намира конкретна реализация в нискоетажно строителство, обширни междусградни пространства и множество алеи сред богато озеленена територия.

Екстериорният дизайн впечатлява с иновативни приложения и разнообразни декоративни елементи. Общият архитектурен вид на "Аполония Ризорт" внушава ясно изразена собствена индивидуалност като заявка за утвърдена разпознаваемост, характерна за престижен комплекс от най-висок клас.

Използваните строителни материали и технологии са в унисон с изискванията за екологично чиста среда - с акцент върху кофморта, безопасността и сигурността на обитателите. Широко приложение намират: висок клас водонепропусклив стоманобетон, тройна хидроизолация, тухли Wienerberger Porotherm с повишени топлоизолационни характеристики, вентилируема фасада Fundermax, стъклопакети Kömmerling и незадържащи вода или прах HPL панели.

При изпълнението на вертикалната планировка, общите части и инфраструктурата на"Аполония Ризорт" са имплементирани висококачествени материали като естествен камък и дърво, мрамор, гранит и травертин.

В интериорното оформление към тях са добавени още висок клас ламиниран паркет, водоустойчиви тапети и инверторни климатични системи, както и възможността за индивидуален дизайнерски проект.

Концепцията за простор намира своето естествено продължение в обзора на панорамните морски изгледи от терасите на всеки апартамент. 

естоположение     Черноморец

Инвеститор    "АПОЛОНИЯ РИЗОРТ" ООД, Пламен Хинчовски и Иван Събков

Проектант      арх. Александрина Ненкова

Изпълнител   "ХИНЧОВСКИ ИНЖЕНЕРИНГ ГРУП" ЕООД, представлявано от Пламен Хинчовски

Конструктор   инж. Божидар Младенов

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови