Жестокост: 7-годишно дете измъчва коте докато умре

Предварително се извиняваме на читателите на burgadream.com за неприятната снимка и потресаващия случай на жестокост,

който описваме в следващите редове. Не можем обаче да си заравяме главата в пясъка и да се правим, че проблемът не съществува.

За поредната безсмислена жестокост съобщиха очевидци. Седемгодишно дете от Бургас, жк „Славейков“, е измъчвало коте, докато то умре. Снимката на животинчето е автентична.

Ето какво написаха във фейсбук свидетелите на потресаващата случка:

Град Бургас. 7-годишно момченце с име Кристиян от к-с "Славейков", пребива жестоко малко котенце. Било е ритано, блъскано и хвърляно от високо. Когато доброволки идват да спасят мъничкото котенце, въпреки че изпитва жестоки болки, започва да мърка и се е опитвало да живее. Вследствие на ударите от побоя, то получава оток в слабините и изсипване - буца голяма колкото юмруче на 10-годишно дете. Мъничкото котенце не успя да се пребори за живота си. То умря. Умря от ръката на 7-годишно дете“.

Кой е Кристиян? Вероятно някакво миловидно, розовобузо дете, а родителите му може би не подозират, че отрочето им убива животни за удоволствие.

В колко семейства се отглежда по един Кристиян?

Коментари   

#9 Пробуден 27-09-2015 21:01
*2: Ако Държавата и Властите не започнат да обръщат внимание на такива актове на насилие в ранна възраст, както е във всички цивилизовани страни и не се вземат адекватни мерки, засягащи родителите и средата, в която се развива едно дете, в бъдеще невинни хора ще страдат. От този Кристиянчо човек няма да излезе, а ще го четем след десетина години в хрониките като поредния криминално проявен, който е заклан, убит от бой, или застрелян из паркове, канавки и т.н. Тогава ще си кажем: "Още един изрод по-малко, така му се пада", но няма да се замислим за хората и семействата, на които е навредил!
Завърших!
Цитиране
#8 Пробуден 27-09-2015 20:59
Съгласен съм с "вотните"! Ясно е, че проблемът на малкия урод е от възпитанието и средата, в която е израстнал. Казвам "урод", защото е изгубен, ако не се вземат мерки. Има една народна приказка, която е много вярна:"Първите седем години са най-важни!". Вероятно изобщо не е червендалесто и миловидно детенце, а родителите му вероятно са много наясно какво изродче са отгледали, защото си е тяхно отражение! За жалост ще се сетят и ще ридаят когато "малкия" Кристиянчо започне да посяга на хора, да пребива по-слабите от него, да малтретира и изнасилва, защото е "силен", но един ден ще носят цветя на гроба му. Човек никога не трябва да забравя, че винаги има някой по-голям, по-влиятелен и по-силен от него, а и че винаги има баланс, който трябва да се запази!
Цитиране
#7 Някой 26-09-2015 13:39
Успокой се
Цитиране
#6 Надя 25-09-2015 15:59
*************** *************** ******* Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
Цитиране
#5 вал 23-09-2015 16:37
кой е кристиян...? вероятно бъдещ убиец...
Цитиране
#4 Анонимен 22-09-2015 14:37
Снощи се натъкнах на случая и останах потресена , че толкова малко дете може да е способно на такава жестокост .Направо ми идваше да хвана нощния влак да отида до Славейков да намеря дрисльото и да го натупам едно хубаво . Ако му бях майка щях първо да му посиня задничето от бой после да го дам във военно училище . Това е бъдещ престъпник и психопат и трябва да нонесе отговорност за деянието си независимо , че е дете .Трябва да бъдат взети мерки ! Днес посяга на котенца утре ще започне да посяга на съучениците си и на по - малките деца в училището и ще започне да ги тероризира ! Към родителите му ако сте видели това апелирам да вземете да сиповъзпитате лекето малко , защото отглеждадете бъдещ престъпник ! :-x
Цитиране
#3 az 22-09-2015 12:39
Мръсно изчадие! Заслужава да му хвърлят един бой пред всичките му съученици, да се научи да уважава живота! Аман от безхаберници, които раждат такива келеши и пет пари не дават, че отглеждат бъдещи престъпници!
Цитиране
#2 стела 22-09-2015 10:13
Какво чака зоополицията? Да посегне и на друго котенце ли? Очаквам да го хванат и пред цялото училище да кажат какво е извършил, да видим после дали ще прави така!
Цитиране
#1 вотните 22-09-2015 08:34
Тук трябва да се намесят социалните служби за закрила на детето. Ако една самотна майка отглежда с нисък доход детето си и не е ромка, веднага идват социалните работници и извеждат детето в приемен дом,защото е в опасност. В този случай ,детето трябва да бъде пратено на психолог ,родителите също,плюс една солидна глоба за това че не наблюдават какво прави то.
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови